Olen miettinyt, kuinka asiakkaani voisivat näyttää ystävilleen ja sukulaisilleen tiivistelmän häistään mukavasti. Yksi vaihtoehto olisi käsin sidottu valokuva-albumi, toinen taas kuvaesitys.

Maailmalla on pikkuhiljaa levinnyt hääkuvaajien keskuudessa tapa tehdä asiakkaille kuvaesitys häistä. Jossain vaiheessa joku keksi yhdistää kuvaesitykseen myös liikkuvaa kuvaa, varsinkin kun nykyaikaiset digijärjestelmäkamerat tuottavat sitä helposti ja hyvälaatuisena. Olen seurannut tuota trendiä ja pohtinut itselleni sopivaa toteutustapaa. Amerikassa tuntui yleistyneen valmiiden kuvaesityspohjien käyttäminen, kuvien taustalla saattoi lennellä sydämiä tai jotain muuta häärekvisiittaa. Kuvat jäivät mielestäni hieman sivualalle.

Omaan tyyliini sopii parhaiten kuvaesityksen tekeminen huolellisesti omin käsin ilman valmiita pohjia. Valitsen tarkkaan esitykseen tulevat kuvat ja mietin myös muun toteutuksen. Tällä tavalla lopputulos on sellainen, että kehtaan antaa sen asiakkailleni.

Tästä eteenpäin koko päivän hääkuvauspakettini sisältävät aina huolella tehdyn kuvaesityksen, kuten tässä alla Kirsin ja Janin häistä. Kuvaesitys on HD-laatuinen videotiedosto, jonka voi ladata helposti esim. Youtubeen tai siirtää katsottavaksi omaan kännykkään tai tablettiin.

Comment